Ilonet Mökki 100 ja Mökki 185

24,90 € / kk tai 29,90 € / kk
Mökkituotteissa käytät nettiä silloin kun tarvitset. Voit valita kahdesta eri mökkituote vaihtoehdosta käyttöpäivien mukaan joko 100 tai 185 käyttöpäivää.

Vapaa-ajan asunnoille on mahdollista tilata myös ympärivuotinen ILONET 100M liittymä tai mahdollisuus valita mökkituotteistamme omiin tarpeisiin sopivin. Nämä tuotteet on mahdollista valita vain niihin kiinteistöihin, jotka on kiinteistörekisterissä merkitty vapaa-ajan asunnoiksi.  Uudet tuotteet on lueteltu seuraavassa taulukossa:

 

Palvelu

Hinnoittelu (alv 24%) €/kk

Ilonet Mökki 100

24,90

Ilonet Mökki 185

29,90

 

  • Mökkituotteissa käytät nettiä silloin kun tarvitset. Voit valita kahdesta eri mökkituote vaihtoehdosta käyttöpäivien mukaan joko 100 tai 185 käyttöpäivää.
  • Loma-asunnon valvonta (kamerat, hälytykset ja muut ohjausjärjestelmät) toimii kuitenkin jokaisena päivänä läpi vuoden.
  • Liittymä avataan verkkoselaimella käyttöpaikassa. jossa voit myös etukäteen määritellä, milloin liittymäsi on auki. Avauksen voi tehdä kaikille päiville vaikka yhdellä kertaa ja ovat kuitenkin sen jälkeen vielä muokattavissa.
  • Nopeus mökkituotteissa on 100/100 Mbit/s ja liittymä sisältää myös Maxivisionin IPTV-palvelun.
  • Mökkiliittymien käyttäjiä laskutetaan ympäri vuoden kahden kuukauden välein tuotteen hinnoittelun mukaisesti.

Käyttäjä hallitsee liittymän käyttöä hallintasivujen kautta. Hallintajärjestelmä huolehtii käyttömäärän seurannasta. Käyttäjä voi aktivoida ja sulkea liittymän mökillä ollessaan. Hallintajärjestelmää käytetään normaalilla WWW-selaimella esimerkiksi tietokoneella tai mobiililaitteella.

Liittymän ollessa ei-aktiivisessa tilassa liittymä toimii 0,2/10 Mbps nopeudella. Liittymänlatausnopeus on 0,2 Mbps ja lähetysnopeus 10 Mbps, joka mahdollistaa etähallittavien laitteidenkäytön internetin yli. Nopeusrajoituksen lisäksi liittymän muita ominaisuuksia ei ole rajoitettu. Liittymän ollessa avoimena liittymä toimii 100/100 Mbps nopeudella.

Kalenterinäkymään pääsee käyttöpaikassa osoitteessa http://mokkihallinta.netplaza.fi

Muita internet-yhteyksiä käyttämällä osoite ei toimi. Tarkemmat ohjeet kalenterin käytöstä löytyy tästä. 

Tilaa palvelu tai kysy lisätietoja