Maxivision IPTV-palvelu

Maxivision-peruspalvelu sisältyy Ilonet liittymän kk-hintaan! Palvelun kautta näkyy 19 TV-kanavaa + 2 bonuskanavaa.

MAXIVISION PALVELU

llonetin toimialueen asiakkaana sinulla on mahdollista ottaa Maxivisionin IPTV-palvelu käyttöösi, koska peruspalvelu sisältyy Ilonet liittymän kk-hintaan.

Maxivision palveluun kuuluu Maxivision peruspaketti kahdelle boksille, bonuskanavapaketti, Maxivision Mobiili neljälle eri laitteelle ja koko Kodin TV-valmius.

Maxivision-palvelussa asiakas voi katsoa seuraavia peruskanavia: YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Nelonen, YLE TEEMA & FEM, Sub, LIV, TV5, Kutonen, JIM, FOX, Frii, AVA, Hero, NatGeo, TLC, AlfaTV, Infokanava, KotiTV.  Bonuskanavapaketin aktivoinnin jälkeen voit katsoa myös Eurosport HD ja Discovery Channel kanavia. Pakettiin kuuluu myös YLE:n alueuutiset. 

Tallennuspalvelu

Palvelun avulla tallennat ohjelmia peruskanavilta. Tallenteiden hallinta onnistuu Maxivision-palvelukeskuksen tai Mobiilisovelluksen kautta missä ja milloin tahansa.

Jos suosikkisarjasi on ehtinyt jo alkaa eikä tallennus ole päällä, ei hätää. Voit palata ohjelman alkuun Aloita Alusta -toiminnolla. Aloita Alusta -toiminto kuuluu Tallennuspalveluun, ja toimii kaikilla Peruspalvelun kanavilla.

MAXIVISION TALLENNUSPALVELU, hinta 6€/KK

  • Tallennustilaa 5000 tuntia
  • Tallenteiden säilytysaika on 6kk
  • Voit tallentaa kaikkia peruspalvelun kanavia
  • Ohjelmien automaattiset sarjatallennukset (tehdään netin kautta omilla tunnuksilla)
  • Aloita Alusta -toiminto
  • Tallenteet aina HD-laadulla
  • Tallenteet toimivat kaikissa samaan asiakastiliin liitetyissä bokseissa ja mobiilissa

Tarkempia ohjeita palvelun käytöstä löydät Tuki ja Ohjeet-osiosta. 

Maxivisionin omat nettisivut löytyvät osoitteesta www.maxivision.fi, jossa voit kirjautua omilla tunnuksilla palveluun ja tehdä mm. tallennuksia ja maksukanavatilauksia.

Tilaa palvelu tai kysy lisätietoja