04.01.2019

Mökkiläistiedotus

 ASIAKASTIEDOTE VAPAA-AJAN ASUNTOJEN ASIAKKAAT 12.12.2018
Kuva tulossa

Hyvä asiakkaamme Ilomantsissa,

Ilonet Oy on tehnyt sopimuksen Netplaza Oy:n kanssa internet- ja IPTV-palveluiden toimittamisesta asiakkaillemme.  Operaattorin muuttuessa 1.11.2018 Kaisanetistä Netplazaan, muuttui myös IPTV palveluntarjoaja Watsonista Maxivisioniin

Vapaa-ajan asunnoille on edelleen mahdollista tilata ympärivuotinen ILONET 100M liittymä, jonka kuukausihinta on muutoksen myötä 39,90€ tai mahdollisuus valita uusista mökkituotteistamme omiin tarpeisiin sopivin. Nämä tuotteet on mahdollista valita vain niihin kiinteistöihin, jotka on kiinteistörekisterissä merkitty vapaa-ajan asunnoiksi.  Uudet tuotteet on lueteltu seuraavassa taulukossa:

Palvelu

Hinnoittelu (alv 24%) €/kk

Ilonet Mökki 100

24,90

Ilonet Mökki 185

29,90

 

Mökkiliittymät

  • Uusissa mökkituotteissa käytät nettiä silloin kun tarvitset. Voit valita kahdesta eri mökkituote vaihtoehdosta käyttöpäivien mukaan joko 100 tai 185 käyttöpäivää.
  • Loma-asunnon valvonta (kamerat, hälytykset ja muut ohjausjärjestelmät) toimii kuitenkin jokaisena päivänä läpi vuoden.
  • Liittymä avataan verkkoselaimella käyttöpaikassa. jossa voit myös etukäteen määritellä, milloin liittymäsi on auki. Avauksen voi tehdä kaikille päiville vaikka yhdellä kertaa ja ovat kuitenkin sen jälkeen vielä muokattavissa.
  • Nopeus mökkituotteissa on 100/100 Mbit/s ja liittymä sisältää myös Maxivisionin IPTV-palvelun.
  • Mökkiliittymien käyttäjiä laskutetaan ympäri vuoden kahden kuukauden välein tuotteen hinnoittelun mukaisesti, eikä erillisiä vuosimaksuja tuotteissa enää ole.
  • Uudet tuotteet tulevat voimaan 1.1.2019 alkaen, jolloin myös laskutus alkaa. Ilmoitathan Ilonetin asiakaspalvelun sähköpostiin asiakaspalvelu@ilonet.fi haluamasi tuotteen 20.12.2018 mennessä. Merkitse sähköpostiin myös nimi puhelinnumero, käyttöpaikan osoite ja laskutusosoite. Mikäli ilmoitusta tuotteen valitsemisesta ei tule, muuttuu liittymä Ilonet Mökki 100-tuotteeksi.

Käyttäjä hallitsee liittymän käyttöä hallintasivujen kautta. Hallintajärjestelmä huolehtii käyttömäärän seurannasta. Käyttäjä voi aktivoida ja sulkea liittymän mökillä ollessaan.

Hallintajärjestelmää käytetään normaalilla WWW-selaimella esimerkiksi tietokoneella tai mobiililaitteella.

Liittymän ollessa ei-aktiivisessa tilassa liittymä toimii 0,2/10 Mbps nopeudella. Liittymän latausnopeus on 0,2 Mbps ja lähetysnopeus 10 Mbps, mikä mahdollistaa etähallittavien laitteiden käytön internetin yli. Nopeusrajoituksen lisäksi liittymän muita ominaisuuksia ei ole rajoitettu.

Liittymän ollessa avoimena liittymä toimii 100/100 Mbps nopeudella.

Käyttäjätietolomake

Liittymän käyttö tammikuussa

Vahvistamme tekstiviestitse, kun mökkihallintakalenteri on käytössä. Kalenteri avautuu käyttöpaikassa osoitteessa http://mokkihallinta.netplaza.fi
Liittymä toimii kuitenkin jo tammikuussa eivätkä nämä päivät kuluta valitsemasi tuotteen päivien saldoa. 

Muita internet-yhteyksiä käyttämällä osoite ei toimi.

Tarkemmat ohjeet kalenterin käytöstä löytyy www.netplaza.fi/ohjeet/mokkiliittyman-kaytto

Kalenterissa voi tällä hetkellä valita yksittäiset päivät niitä klikkaamalla, mutta kalenteria kehitetään siten, että sieltä pystyy valitsemaan kokonaiset kuukaudet kerralla. Tämä ominaisuus on mahdollisesti käytössä jo vuoden alussa.

ASIAKASPALVELU HÄIRIÖTILANTEISSA JA LASKUTUSASIOISSA

Netplazan Asiakastuki palvelee numerossa 08 2370 6750, mikäli netin käytössä tulee ongelmia.

Puhelintuki palvelee arkisin klo 9 – 18 ja lauantaisin klo 12 – 16. Puhelun hinta: Normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Muina aikoina voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse seutunetti@netplaza.fi

ASIAKASPALVELU LIITTYMIS-, SOPIMUS- JA VERKONRAKENNUSASIOISSA

Ilonet asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-14 numerossa 050 304 0440. Sähköpostitse palvelemme osoitteessa asiakaspalvelu@ilonet.fi

Yhteistyöterveisin,
Ilonet Oy ja Netplaza Oy