07.05.2019

Boksikampanja jatkuu 31.5.asti

Älä tyydy katsomaan suosikkiohjelmiasi vain yhdestä televisiosta!
Kuva tulossa

Hankkimalla useamman Maxivision boksin voit yhdistää kaikki kotisi televisiot Maxivision Koko Kodin TV:ksi. Useammalla boksilla hallitset ketterästi useiden televisioiden sisältöjä ja käytät tilaamiasi lisäpalveluita, kuten Tallennuspalvelua, kaikissa televisioissa. Kanavapaketteja on mahdollista siirtää boksien välillä, joten yksi tilaus kustakin lisäpalvelusta riittää!

Saa enemmän irti viihteen katselusta kotonasi. Uusi boksi on nyt tilattavissa  tarjoushintaan 125€ (normaalisti 159€). Tarjousta on voimassa 31.5.2019 asti.

Näin Koko Kodin TV rakentuu:

  • Kaikki kotisi Maxivision boksit ovat osa Koko Kodin TV:tä. Hallitset kaikkia boksejasi kätevästi yhdellä asiakastilillä. Jos sinulla on syystä tai toisesta useampi asiakastili, voit yhdistää ne Palvelukeskuksessa OMAT TIEDOT -välilehdellä.
  • Kun sinulla on hankittuna Tallennuspalvelu (6 €/kk), voit tehdä ja katsoa tallenteita kaikilla bokseillasi ja mobiililaitteillasi. Aloita Alusta -ominaisuudella katsot aina ohjelmat kokonaan, kaikista laitteistasi.
  • Kun tilaat lisäkanavia, maksat vain yhden kuukausimaksun! Voit katsella lisäkanavia haluamastasi televisiosta siirtämällä tilauksesi boksien välillä. Katso ohje tilauksen siirtämiseen Palvelukeskuksesta.
  • Täydennä palvelusi maksuttomalla Maxivision mobiilisovelluksella. Lataa sovellus Google Play kaupasta tai App Storesta.  Voit tehdä ja katsoa tallenteita missä ja milloin tahansa. C More ja Viasat tilauksien urheilusisällöt näkyvät myös mobiilin kautta.