11.12.2018

Netplaza uudeksi palveluntuottajaksi 1.11.2018 alkaen.

Ilonet Oy on tehnyt sopimuksen Netplaza Oy:n kanssa internet- ja IPTV-palveluiden toimittamisesta asiakkaillemme.
Kuva tulossa

Hyvä asiakkaamme Ilomantsissa,

Ilonet Oy on tehnyt sopimuksen Netplaza Oy:n kanssa internet- ja IPTV-palveluiden toimittamisesta asiakkaillemme. Uuden yhteistyön myötä voimme tarjota teille jatkossa uusia laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Valikoimiin tulee myös nopeampia liittymiä ja yrityksille tarjoamme entistä monipuolisempia tuotteita. Myös vapaa-ajan asuntojen liittymiin tulee uudistusta. Taloyhtiöissä jatketaan yhtiövastikkeellisen tuotteen kehittämistä ja sen käyttöönotosta sovimme erikseen sopimuksen tehneiden taloyhtiöiden kanssa.

Kotiin 100/100 liittymä muuttuu Ilonet 100M-liittymäksi, joka sisältää 100/100 Mbit/s liittymän ja IPTV-palvelun peruskanavien katseluoikeudella:

 

Palvelu

Hinnoittelu (alv 24%)

Ilonet 100M

39,90

 

Televisio (IPTV)

Palveluntarjoajan muuttuessa Kaisanetistä Netplazaan, muuttuu myös IPTV palveluntarjoaja Watsonista Maxivisioniin. Tällä muutoksella turvaamme IPTV palvelun saatavuuden ja kehittämisen myös jatkossa. Yllä oleviin kuluttajaliittymiin sisältyy peruskanavien katseluoikeus kahdella digiboksilla ja neljällä mobiililaitteella.

Lisätietoa tulevasta IPTV palveluntarjoajasta ja digiboksin sopivuudesta löydät TÄSTÄ.

Tallennuspalvelu ja maksulliset kanavat tilataan erikseen Maxivisionilta, joka laskuttaa ne suoraan asiakkaalta. Tallennuksen hinta 6€/kk, jolloin Ilonet 100M +IPTV tallennuksella 45,90€/kk.

Kaisanetin kautta tilatut maksukanavapaketit päättyvät automaattisesti 31.10.2018. Samalla Watson ja siihen tehdyt tallennukset poistuvat.
 

Mökkiliittymät

Vapaa-ajan asuntojen liittymät säilyvät entisellään 31.12.2018 asti, mutta vuoden alusta ne muuttuvat Ilonet Mökki100-tuotteeksi. Tuotteen hinta on 24,90€/kk ja siinä asiakas käyttää nettiä silloin kun tarvitsee (max. 100 päivää vuodessa). Päivät määritellään itse mökkiportaalin kautta. Jos liittymän tarve on enempi kuin 100 pv niin asiakkaan on mahdollista valita Ilonet Mökki185 hintaan 29,90€/kk.

Tiedotamme mökkiläisiä vielä tarkemmin ennen vuoden vaihdetta.
 

Sähköposti ja Kaisanetin tietoturvapalvelut

meili.fi – sähköpostipalvelu ja kotisivutila eivät sisälly Netplazan laajakaistapalveluun eikä sitä ole mahdollista jatkaa Kaisanetin kanssa. Mahdollinen käytössäsi ollut meili.fi -sähköposti lakkaa toimimasta 1.11.2018. Ilonet suosittelee käyttämään ilmaisia, operaattoririippumattomia sähköpostipalveluita, joita ovat mm. gmail.com, outlook.com, hotmail.com jne.

Kaisanetiltä tilatut tietoturvapalvelut päättyvät 31.10.2018. Varmistathan, että tietokoneesi tietoturvapaketit on ajan tasalla.

 

KÄYTÄNNÖN OHJEITA

Internet-palvelunne siirtyy Netplazalle tiistaina 30.10.2018 aamupäivän aikana. Tällöin internet-yhteys ei ole käytettävissä. Siirron alkamisesta ja päättymisestä ilmoitetaan tekstiviestillä asiakkaille. Siirron jälkeen Inteno-päätelaite tulee käyttää virrattomana, jotta laitteet toimivat oikein uuden operaattorin verkossa. Digiboksin päivittämisen voi tehdä etukäteen ja aloittaa Maxivisionin katsomisen jo ennen palveluntuottajan vaihtumista.

 

ASIAKASPALVELU HÄIRIÖTILANTEISSA JA LASKUTUSASIOISSA

Netplazan Asiakastuki palvelee numerossa 08 2370 6750, mikäli netin käytössä tulee ongelmia.

Puhelintuki palvelee arkisin klo 9 – 18 ja lauantaisin klo 12 – 16. Puhelun hinta: Normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Muina aikoina voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse seutunetti@netplaza.fi

 

ASIAKASPALVELU LIITTYMIS-, SOPIMUS- JA VERKONRAKENNUSASIOISSA

Ilonet asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-14 numerossa 050 304 0440. Sähköpostitse palvelemme osoitteessa asiakaspalvelu@ilonet.fi
 

TÄRKEÄÄ TIETOA LASKUTUKSESTA

Internetpalvelujen laskutus siirtyy palveluntarjoajan muutoksen myötä Ilonetille. Laskutuksen hoitaa Netplaza. Mikäli teille tulee laskutukseen liittyviä kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä Netplazan asiakaspalveluun numeroon 08 2370 6750 tai sähköpostitse seutunetti@netplaza.fi

Ensimmäinen Ilonetin laskuttama kuukausi on marraskuu, lasku tulee perinteisenä paperilaskuna (ilman laskutuslisää). HUOMIO: Vaihdoksen myötä laskulla oleva tili- ja viitenumero muuttuu, joten otathan tämän huomioon marras/joulukuun laskua maksaessasi. Seuraavista paperilaskuista peritään maksu, joten Ilonet suosittelee asiakkaitaan siirtymään maksuttoman e-laskun käyttöön ja tekemään e-laskusopimuksen Ilonetille pankkinsa kanssa heti marras/joulukuun laskua maksaessaan.

Laskutusjakso on 2 kuukautta.

Alla laskutuksen hinnasto

- Sähköinen e-lasku, laskutusjakso 2 kk ilmainen

- Sähköinen lasku, poikkeava laskutusjakso 3 € / kpl

- Paperinen lasku 2 € / kpl

- Paperinen lasku, poikkeava laskutusjakso 5 € / kpl

- Maksumuistutus 5 € / kpl

Siirrä itsesi e-laskuaikaan

Sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva e-lasku on helppo tapa maksaa laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä laskun nopeasti tai hoitaa laskut kokonaan automaattisesti, jos niin haluat. Laskut myös arkistoituvat verkkopankkiisi.

E-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Maksaminen käy kätevästi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Ekologisen e-laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta.

Laskun helppoutta kasvattaa se, että pitkiä tili- ja viitenumeroita ei tarvitse näpytellä itse. E-lasku on myös turvallinen, koska pankit tunnistavat tarkkaan e-laskun lähettäjät ja maksajat. Kysy lisää omalta pankilta e-laskusta!

 

Yhteistyöterveisin,
Ilonet Oy ja Netplaza Oy